Betania-koti ry

Olet lämpimästi tervetullut Betania-koti ry:n kotisivuille. Näillä sivuilla kerromme, mikä Betania-koti ry on ja minkälaista toimintaa sen piiriin kuuluu.

Mikä on Betania-koti?


Betania-koti on hengellinen hoitokoti sielunhoidon ja mielenterveyden ongelmissa, sisäisen eheytymisen paikka, jonne voi tulla eri pituisiin hoitojaksoihin käsittelemään ongelmiaan, jotka vaativat pitempiaikaista työskentelyä.
Betania-koti järjestää myös opetus-, koulutus- js julistustilaisuuksia lähinnä sisäisen parantumisen ja vapautumisen merkeissä.

Jes. 61:1-3 "...julistamaan ilosanomaa nöyrille, sitomaan särjettyjä sydämiä, julistamaan vangituille vapautusta."


Rauhala-koti


on Betania-koti ry:n toinen hoitokoti, joka toimii samoilla periaatteilla kuin Betania-koti. Lisäksi koti tarjoaa lepoa, hiljaisuutta,  ja sielunhoitoa sitä tarvitseville.
Jes. 28:12 "Tässä on lepo; antakaa väsyneen levätä, tässä on levähdyspaikka."ÄÄNITTEITÄ KESÄKONFERENSSISTA SAATAVANA BETANIA-KODISTA:

1. Marja Kallio: Johdantoa sisäiseen parantumiseen
2. Anna-Liisa Valtavaara: Kiltteydestä kipeät
3. Anna-Liisa Valtavaara: Ainako anteeksi
4. Vuokko Eräranta:
5. Reijo Telaranta:


TULOSSA:

8.-10.9. MARTIN REENIN VETÄMÄ KOULUTUSSEMINAARI. Ilmoittautumisia otetaan vastaan. Mukaan mahtuu rajattu määrä osallistujia. Tarkemmat tiedot Tapahtumissa!

KOKOONNUMME SYYSKUUSTA LÄHTIEN JÄLLEEN YHTEEN MAANANTAI-ILTAISIN BETANIA-KOTIIN alkaen klo 18.30 kahvituksella eri aiheitten ympärille. Tilaisuuksissa vastuussa mukana oman väen lisäksi Reijo ja Kaija Telaranta.

Illan sisältö eri painotteinen kuukauden eri maanantaina.
1. maanantai Palvelevan rukouksen ilta
2. maanantai Tutustumisilta
3. maanantai Sanan opetuksen ilta
4. maanantai Hengellisten laulujen ilta

Katso tarkemmat tiedot tapahtumista!